“Ваша молитва є особливо цінною через ваші терпіння”, - Владика Василій Івасюк під час зустрічі з інвалідами
  • Чтв, 13/06/2013 - 20:25

12 червня у приміщенні Благодійно-катехитичного центру Коломийсько-Чернівецької єпархії відбулася традиційна зустріч інвалідів на візках, які щомісяця збираються під опікою сестри Вероніки Петрук (Згромадження Сестер Мироносиць).

 

Особливістю цього зібрання стала зустріч із Владикою Василієм (Івасюком), Адміністратором Коломийсько-Чернівецької єпархії. “Дякую всім вам і сестрі Вероніці за ту велику справу милосердя. Кожен із нас має певні терпіння. Складаймо наші терпіння як вінець Богові, не терновий, а з любові. Сьогодні через молитву попросимо у Бога і за тих, хто не зміг прибути, щоб Господь у своєму милосерді благословив наше місто Коломию. Ваша молитва є особливо цінною через ваші терпіння, тому просіть Господа за Церкву і всю нашу Україну”, - промовив до присутніх Архієрей.

 

Слова привітання прозвучали також до восьми інвалідів, які цими днями святкують свої дні народження. Єпископ прочитав молитву за здоров’я присутніх, поблагословив їх свяченою водою і подарував пам’ятні образочки з Христовим Вознесінням напередодні цього великого празника.

 

За обіднім столом Владика Василій спілкувався з учасники спільноти “Боже Милосердя”, адже присутні інваліди вже тривалий час об’єднані у означеній єпархіальній спільноті, котру благословив на створення і до якої завжди з великою жертвенною увагою ставився блаженної пам’яті Владика Миколай Сімкайло.

 

Присутні також поділилися своїми планами на час літнього відпочинку.

Автор: о. В. Перцович, прес-секретар єпархії

Джерело: http://kolomyya.org