10 віршів із Біблії для розради в складних ситуаціях
  • Чтв, 24/05/2018 - 10:43

Ці вірші  – підтримка для тих, хто перебуває у життєвій скруті, хто переживає випробування віри, хто шукає розради. Господь – поруч!

Йова 5, 11: „щоб смиренних підійняти вгору  і засмученим дати дізнати щастя“.

Псалми 26, 13-14: „ Але я вірю, що побачу милість Господню на землі живих! Надійсь на Господа, будь мужній; нехай буде відважне твоє серце, і надійсь на Господа!“

Ісаї 41, 10: „Не бійся, бо я з тобою! Не тривожся, бо я – Бог твій! Я додам тобі сили, я тобі допоможу, підтримаю тебе переможною правицею моєю.“

Євангелія від Йоана 16, 33: „Сказав я вам це, щоб ви мали в мені мир. У світі страждатимете. Та бадьоріться! Я бо подолав світ.“

Послання до римлян 8,28: „Ми знаємо, що тим, які люблять Бога, – покликаним за його постановою, усе співдіє на добро.“

Послання до римлян 8, 37-39: „Але в усьому цьому ми маємо повну перемогу завдяки тому, хто полюбив нас. Бо я певний, що ні смерть, ні життя, ні ангели, ні князівства, ні теперішнє, ні майбутнє, ні сили, ні висота, ні глибина, ані інше якесь створіння не зможе нас відлучити від Божої любові, що в Христі Ісусі, Господі нашім.“

Послання до римлян 15,13: „ Нехай же Бог надії сповнить вас усякою радістю та миром у вірі, щоб ви збагатились у надії, силою Духа Святого.“

Друге послання до корінтян 1, 3-4: „ Благословен Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, Отець усякого милосердя і Бог усякої втіхи, що втішає нас у всім нашім горі, щоб ми могли втішити тих, які у всяких скорботах, тією втіхою, якою Бог самих нас утішає. “

Послання до филип’ян 4,6: „ Ні про що не журіться, але в усьому проявляйте Богові ваші прохання молитвою і благанням з подякою. “

Послання до євреїв 13, 15: „ Через нього принесім завжди Богові жертву хвали, тобто плід уст, які визнають його ім’я. “