15 дітей з опікунами завітали до БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» із міста Дніпропретровськ на новорічні канікули
  • Птн, 20/01/2017 - 12:42

15 дітей з опікунами завітали до БФ «Карітас СДЄ УГКЦ»  із міста Дніпропретровськ на  новорічні канікули. Дітей гостинно прийняли місцеві сім’ї, де для них були створені комфортні умови для проживання, а відтак вони мали можливість познайомитись із  галицькими традиціями.

          Ці 10 днів були насиченими на різні цікаві заходи: молитва, Літургія, різноманітні майстер – класи, прогулянки та поїздки містами (Дрогобич, Трускавець, Східниця, Борислав, Львів), зоопарк «ЛІМПОПО»  та багато іншого.

"Мені дуже сподобалось місто Львів , тут затишно і красиво. Архітектура цікава. Я радію, що приїхав на канікули у Дрогобич, особливо у благодійний фонд  і маю можливість побачити все це на власні очі. А ще мені припали до душі  ваші традиції, особливо колядники. Думаю, що відтепер ми вдома готуватимемо кутю, бо рецепт я вже знаю." – Крістіан.

"Я хочу приїхати до вас знову. Мені сподобалась Східниця, там ми катались на санчатах і веселились. А також ми з друзями ходили  щедрувати по кабінетах у Карітасі – я запам’ятаю це надовго" - Матвій, 9 років, місто Дніпропетровськ.

           Не можна було приховати дитячі та й дорослі емоції, коли наближався час від’їзду. Опікуни із сльозами на очах щиро дякували родинам, які їх приймали і натомість запрошували у гості. Усі залишились задоволеними від отриманих нових відчуттів та вражень.

           Щиро дякуємо усім, хто долучився до створення таких веселих канікул для діток зі Сходу.