19-річний пролайфер став наймолодшим членом парламенту канадійксьої провінції Онтаріо в історії
  • Пон, 21/11/2016 - 15:28

Сем Оостернхофф переміг на довиборах у парламент канадійської провінції Онтаріо, набравши 54% голосів виборців. У ході виборчих перегонів підлітку Оостернхоффу довелось стикнутись з наклепницькою кампанією проти нього Ліберальної партії та ЗМІ, повідомляє LifeSiteNews.

Сем Оостренхофф заради політичної діяльності призупинив своє навчання на факультеті політичних наук в Університеті Брока. Він став прикладом успішності підлітка, який скористався можливістю вчитися в дома, а не в школі, вступив до престижного університету, відверто відстоює просімейні цінності, практикуючий християнин та переміг на внутрішньопартійних виборах  відомого політика, ветерана Прогресивно-консервативної партії Онтаріо Ріка Дікстера. Тобто, Оочтернхоффт – утіловлення успішності всього того, що проголошується лібералами і прогресистами відсталим і мракобісним. 

Політичні оглядачі неймовірну перемогу канадійського підлітка приписують його чіткій консервативній позиції та безкомпромісності в питаннях християнських цінностей.