24 квітня відбудеться Форум відповідальних людей Онлайн
  • Чтв, 23/04/2020 - 16:58

Карантин триває і перед усіма нами постає чимало нових викликів, які ми повинні гідно та #відповідально прийняти. Що ж робити далі? Як наші очікування перевести в реальність та правильно вирішити проблеми? Чи існують взагалі універсальні інструменти подолання кризи? Аби подискутувати на ці теми та знайти відповіді на важливі питання, запускаємо новий формат Форум відповідальних людей онлайн. 

 

Долучайтесь 24 квітня о 19.00 год. до онлайн-форуму, тема якого: “Посткарантинна ера: нова реальність”.

На вас чекає майданчик для діалогу, спілкування, ухвалення ефективних рішень, взаємодії церкви, громадського сектору, влади та бізнесу, пошуку нових ідей «на перетині» і творення позитивних змін.

Спікерами заходу будуть лідери з різних суспільних сфер:

Владика Борис Гудзяк, Митрополит Філадельфійський УГКЦ, президент Українського Католицького Університету;
 

Маркіян Мальський, адвокат, партнер та керівник Західноукраїнської філії Адвокатського об’єднання Arzinger; почесний консулом Австрії (з 2016), голова Львівської обласної державної адміністрації (2019);
 

Любомира Мандзій, в. о. Міністра освіти і науки України;
 

Роман Тичківський, координатор програми економічного лідерства, у рамках якої Western NIS Enterprise Fund реалізує такі проєкти як: Українська Академія Лідерства, SEED Grant та Програма Розвитку Корпоративного Управління;
 

Ахтем Сеітаблаєв, український кримськотатарський актор та режисер, Заслужений артист АР Крим.

Модератор дискусії:

Аліна Понипаляк, історикиня, старша наукова співробітниця Національного музею історії України, авторка проєкту “Вимкни російське”.

Захід відбуватиметься на платформі ZOOM,
реєстрація для участі за посиланням
: https://forms.gle/K1ieCx8KxMJ6Dt439 

Онлайн-трансляція заходу на:
 

 

Варто зазначити, що Форум відповідальних людей має свою уже кількарічну історію. Про те, як він відбувався у 2017 та 2019 роках у Львові, Червонограді, Кривому Розі, Полтаві, Дніпрі, Дрогобичі, Чернівцях, дізнавайтесь у відеосюжетах:

 

 

Захід організовує Патріарша Комісія у справах молоді УГКЦ у партнерстві з Всеукраїнським молодіжним центром та Міністерствоv молоді та спорту України.
 

Інформаційними партнерами є Живе TV, ДивенСвіт та #ВимкниРосійське.
 

Координатори заходу:
Орест Гевак (097 581 32 70);
Дарина Пазенко (097 949 67 98).