24-річна модель відмовилася від аборту, незважаючи на страшний діагноз
  • Чтв, 13/08/2015 - 20:10

Історія канадської моделі Єлизавети Булахової (Elizaveta Bulokhova) - це трагедія, яка абсолютно незбагненним чином має щасливе закінчення. На долю 24-річної дівчини випали страшні випробовування: під час вагітності лікарі діагностували в неї рак, проте Єлизавета категорично відмовилася від аборту, а прийняла рішення про передчасні пологи - перед дуже важкою операцією.

Дівчина народилась у Латвії, останні роки працювала в Канаді, брала участь у зйомках по всьому світу. У 2014 році Єлизавета разом із чоловіком Романом Трубетським вирушила в довгоочікувану відпустку до Амстердама.

jaw-cancer-model-5І нічого не вказувало на страшну біду. Симптомом раку виявивився звичайний зубний біль: у дівчини діагностували рідку форму остеосаркоми - раку кісток. Після проведення біопсії терміново була потрібна операція.

jaw-cancer-model-2Ситуація ускладнювалася тим, що Єлизавета чекала дитину. Лікарі категорично наполягали на аборті, оскільки потрібно було починати лікування із залученням курсів хіміотерапії. Молода мама згадує, що це були найстрашніші моменти в її житті, вона постійно говорила з дитиною, яку носила в своїй утробі. І їй здавалося, що дитина її розуміє. І тоді-то Єлизавета прийняла рішення, що, із Божою допомогою, малюк має з′явитись на світ.

jaw-cancer-model-3

Кесарів розтин мужній дівчині провели за 10 тижнів до строку, і після нього молода мама пішла на дуже складну 16-годинну операцію. В ході хірургічного втручання їй видалили 95% щелепи - для реконструкції знадобились мала берцева кістка, вени, нерви та шкіряні трансплантанти з її правої ноги, а також шкіра з її правого плеча.
jaw-cancer-model-9originalПройшовши через всі випробовування, Єлизавета нині повертається до нормального життя, адже має надійний тил і стимул - люблячу родину. Вона молода - і хоче встигунти дуже багато. Нещодавно модель знялася для журналу "Vice", фотосесія була досить незвичною. На знімках не прихоуються ані шрами, ані втрачене через хворобу волосся, ані сильна втрата ваги моделі. jaw-cancer-model-4

Поруч із нею на знімках - чоловік та син Валентин, який на перший свій День народження отримав від мами незвичайний подарунок - ЖИТТЯ.

jaw-cancer-model-10