26 вересня дивіться програму «ВІДКРИТА ЦЕРКВА» з Блаженнішим Святославом про «Дар життя»
  • Суб, 23/09/2017 - 10:58

26 вересня, о 16:00, чекайте на наступний ефір інтерактивної програми «Відкрита Церква». Цього разу ми продовжимо говорити із Блаженнішим Святославом на тему «Дар життя».

Чи підтримує Церква заборону абортів на законодавчому рівні? Чому? І чи пропонує при цьому альтернативу жінкам, які опинилися у скруті через небажану вагітність? Штучне запліднення – це гріх чи шанс на омріяне батьківство?

Про це, як і про багато чого іншого, ми поговоримо із Главою УГКЦ у прямому ефірі. Долучайтеся до розмови! Адже саме від аших запитань залежить «градус» нашої дискусії!

Запитання до Глави УГКЦ можна лишати в коментарях на сторінці Zhyve.tv у Facebook. Також їх можна надіслати на електронну адресу редакції zhyveproject2016@gmail.com.

Відкривайте мудрість Церкви разом з нами!

 

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» – це інтерактивний проект «Живого телебачення». У межах проекту ми щоразу порушуємо нову й важливу для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукаємо відповіді на виклики часу. У кожній програмі ви почуєте думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст! «Родзинка» нашої програми – щирий інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити запитання Предстоятелеві УГКЦ й одержати жадану відповідь одразу.