28 червня в УГКЦ буде урочисто проголошено КАТЕХИЗМ ДЛЯ МОЛОДІ «МИ ЙДЕМО З ХРИСТОМ»
  • Срд, 23/06/2021 - 19:16

28 червня об 11:00 у приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа (пр. Івана Павла ІІ, 35, м. Львів) Блаженніший Святослав, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви, урочисто проголосить Катехизм для молоді «Ми йдемо з Христом».

Текст Катехизму до проголошення та публікації поблагословив Синод Єпископів УГКЦ 2020 року, який відбувався у форматі телесесії. «Живе телебачення» здійснюватиме пряму трансляцію цієї події.

Як повідомляють у Патріаршій катехитичній комісії, проголошення відбудеться під час конференції, яка розпочнеться о 9:00 Архиєрейською Божественною Літургією.

Катехизм УГКЦ для молоді «Ми йдемо з Христом» – важливе віровчительне та цікаве видання, яке допоможе молодим людям зустріти Христа. Його сторінки – це захоплива мандрівка-паломництво дорогою пошуку відповідей на запитання, які сьогодні звучать у серцях молодих християн XXI століття, про найважливіші правди нашої віри, об’явлені в особі Ісуса Христа та вірно збережені і передані майбутнім поколінням нашою Церквою.

Водночас із проголошенням Катехизму для молоді цю конференцію присвячено відзначенню 10-й річниці проголошення Катехизму УГКЦ «Христос – наша Пасха» та 25-річчю відновлення діяльності Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ.

Реєстраційна форма учасника: https://forms.gle/RbaUA7Nh1nTJYKNJ9. Реєстрація відкрита до 18:00 26 червня.