7 порад для католиків: як вберегтись від нападів диявола
  • Втр, 29/05/2018 - 13:18

Навіть якщо ми цього не зауважуємо, кожного дня і кожної хвилини диявол не перестає діяти з метою віддалити нас від Бога. Він має свої хитрощі і підступну тактику. Однак, ми не безсилі у цій боротьбі…

Ще в 1947 році під час виступу по радіо блаженний Архиєпископ Фалтон Шін зі США розповів про 7 найкращих способів, в які католики можуть захистити себе і свої сім’ї від підступів Антихриста:

1. Католикам слід піживлювати свою віру, повісити вдома на стіні розп’яття, яке нагадуватиме їм про хрест, який вони повинні нести.

2. Щовечора збиратись сім’єю, щоб молитись вервицю.

3. Щодня брати участь у Службі Божій.

4. Щодня молитись часослов (літургію годин), в присутності Євхаристійного Господа, особливо у парафіях, де пастирі усвідомлюють потреби світу та провадять молитви надолуження.

5. Ті, хто мають віру, нехай зберігають її в стані ласки, а ті, хто не мають, нехай починають пізнавати, що вона означає, бо в прийдешніх часах буде лише один спосіб зупинити тремтячі коліна – впасти на них і молитись.

6. Молитись до св. Михаїла: Михаїле, Князу ранку, котрий переміг Люцифера, котрий прагнув зробити себе богом. Коли одного разу світ розділився через насміхання в небі, ти піднявся і скинув з небес гордість, яка споглядала на Всевишнього.

7. Молитись до Богородиці, кажучи: Саме тобі, Жінці, була дана сила розтрощити голову змія, який збрехав людям, що вони будуть такими як боги. Просимо Тебе, котра віднайшла Христа після того, як Він загубився на три дні, відйнайди Його знову, бо наш світ загубив Його. Додай нашим старечим немочам вербальності Слова. І так само, як формувалось Слово у твоєму лоні, формуй Його в наших серцях. Царице Небес, в ці темні дні, засвіти наше світло. Поверни нам світло світу, щоб могло світити світло, навіть у ці дні темноти.

Тож, не занедбуймо цих практик.

Переклад: «Католицький оглядач» за матеріалами ChurchPop