"Аборт в подарунок" жертвам ураганів - "благодійний" фемінізм
  • Втр, 19/09/2017 - 13:03

У рамках гуманітарної допомоги Whole Woman’s Health пропонує постраждалим від ураганів жінкам… безплатні аборти.

Неможливо не запитати: що, феміністські організації здатні лише на такий «жест милосердя»?

Уже другий місяць як світ читає сумні новини про спустошення і руйнування від ураганів, які проходять Північною Атлантикою. Постраждали, зокрема, Нікарагуа, Гондурас, Мексика, США, Домініканська Республіка. Загинуло вже 70 чоловік. У самих Штатах через ураган Гарві залишилися без даху над головою 30 тисяч осіб, а кількадесят тисяч не мають доступу до електричного струму. Уряд поінформував, що цей ураган приніс найвідчутніші матеріальні втрати за всю історію США: підрахунки сягають 150 млрд доларів.

Своєю чергою, Ірма пройшла на швидкості близько 300 км/год над Карибами аж до Флориди, забираючи життя кільканадцяти людей і знищуючи 25% будинків. Ураган залишив сліди також у Джорджії та Південній Кароліні. Втрати, яких ці території зазнали в день 8 вересня, оцінюються у 2,5 млрд доларів. На жаль, багато що вказує на те, що це ще не кінець стихійних лих для мешканців цієї частини планети. Ураган Марія йде на Гваделупу і Мартініку.

Сенат США вже призначив 15,3 млрд доларів на допомогу жертвам стихійних лих, підвищив ліміт державного боргу, передбачаючи наступні витрати. У збірку для постраждалих включилася Католицька Церква; приєдналися також рідні неурядові організації. В таких ситуаціях їхня роль — забезпечення жертв стихійних лих тим, чого вони найбільше потребують: їжею, теплим одягом, засобами гігієни, психологічною допомогою тощо. Whole Woman’s Health також вирішили (за їхніми словами) «надати допомогу» тим, хто її потребує. Шкода, однак, що організація, яка в своїй назві вмістила «здоров’я жінок», насправді несе смерть їхнім дітям.

Феміністки пропонують вагітним жінкам, які постраждали від ураганів, безплатне переривання вагітності, а також безплатний транспорт до найближчої абортивної клініки. Для цієї мети WWH вже зібрала 15 тис. доларів, а планує здобути у кілька разів більше.

Щонайменше 74 мешканти Техасу вже скористалися або заявили бажання скористатися цією «допомогою». Директор організації Емі Хаґстрем Міллер (раніше — активістка Planned Parenthood) заявила, що більшість жінок витрачають навіть кілька днів на дорогу в пошуках місць, де можуть позбутися вагітності. На її думку, допомога організації буде для них «рятівним кругом».

Тяжко зрозуміти, як в умовах стихійного лиха, коли в суспільстві твориться єдність і прагнення допомогти потребуючим, хтось має нахабство пропонувати людям безкоштовні убивства їхніх дітей. Чи це означає, що у феміністок уже немає ані крихти людського в реакціях? Чи у драмі кількасот тисяч американців вони мусять шукати чергової нагоди для своєї пропаганди? Очевидним є, що в таких ситуаціях усі, незалежно від поділів, мають прагнути рятувати якнайбільше людей. Зібрані WWH гроші могли би піти на допомогу вагітним жінкам! Замість цього феміністки забезпечують їм психологічну рану на всю решту життя, навіть більшу від тієї, що викликана втратою дому.

Шукати розголосу на тлі людської драми — це варварство. Хіба у цьому полягає пошанування прав людини, на яке так охоче посилаються феміністки?