Агент 007: Віра має для мене суттєве значення
  • Втр, 30/04/2013 - 00:12

Колишній виконавець ролі агента 007, ірландський актор Пірс Броснан засвідчив, що католицька віра завжди була для нього підтримкою у важкі періоди життя.

 

Особливо важливою була віра для актора в часі чотирирічної боротьби його першої дружини Касандри Харіс з раком, яка, на жаль, закінчилася її смертю у 1991 році, в часі автомобільної аварії та її наслідків для старшого сина Шона, а також підтримувала його за відсутності батька, який помер, коли Пірсові не було ще і двох років.

 

«Віра робить мене здатним робити мою роботу і переносити терпіння, яке трапляється на моїй дорозі» – сказав Броснан в ефірі ірландської радіотелевізійної станції RTE. Він додав також, що віра має для нього суттєве значення.

 

Пригадуючи своє дитинство у м.Наван у центральній Ірландії, 59-річний актор також нпголосив на ролі, яку Католицька Церква відіграла в його освіті. «Церква заповнювала велику частину мого життя. Я був міністрантом і прислуговував під час Літургії» – розповів актор і додав, що і далі ходить до церкви на Літургію.

 

Пірс Броснан грав роль агента 007 Джеймса Бонда в чотирьох фільмах серії 1995-2004 року.

 

За матеріалами: http://gosc.pl/