Акцію "Святий Миколай іде до сиріт" номіновано на звання "НАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИК"
  • Нед, 10/03/2013 - 15:02

«Святий Миколай іде до сиріт» є акцією допомоги дітям, що проживають в інтернатах, дитбудинках та сирітських закладах Івано-Франківська і області. Метою  акції є приготування подарунків за листами дітей-сиріт до св.Миколая та забезпечення  сиротинців речами першої необхідності. Вже 14 років Акція проводиться спільними зусиллями Мальтійської Служби Допомоги та Карітас - Івано-Франківськ УГКЦ, сотень волонтерів та тисяч доброчинців, які у різний спосіб долучаються до проведення акції. Акцією охоплюється 20 дитячих закладів, де проживає понад 1800 дітей. Тільки у минулому році інтернатам передано допомоги на суму 443 040,66 грн. Загальна ж сума зібраної допомоги у попередніх роках становить два мільйони гривень.

На здобуття звання "Народний благодійник" акцію «Святий Миколай іде до сиріт» - подала Всеукраїнська організація "Асоціація благодійників України". До речі, це єдиний номінант з Івано-Франківська. Особливість номінації полягає в тому, що визначення переможців відбувається шляхом голосування в інтернеті.

Голосування за Народного благодійника триває на офіційному сайті Асоціації – http://vboabu.org.ua/vote.html. Голосувати з однієї IP-адреси можна один раз на добу. Голосування триватиме до 14 березня.

Таке визнання акції свідчить про її актуальність на всеукраїнському рівні. Саме Ваш голос може стати поштовхом для поширення досвіду реалізації акції в різних областях України.

Чужих дітей не буває!