Актор, що зіграв Ісуса, розповів про деталі другої частини фільму «Страсті Христові»
  • Пон, 03/04/2017 - 22:35

Якщо тобі здалось, що «Страсті Христові» - це потужний фільм, то побачиш, що ми зробимо зараз. Це буде найбільший фільм в історії кінематографу, – розповів актор.

Актор Джеймс Кевізел в розмові із польським виданням «Добрі новини» розповів, що друга частина славнозвісного фільму розповідатиме про воскресіння Ісуса.

Згадуючи про «Страсті Христові», виконавець головної ролі зазначив, що цей фільм врятував мільйони душ. «Другий фільм зцілить мільярди», – додав він. – «Це буде найбільший фільм в історії кінематографу».

Він розповів, що сцена воскресіння буде дуже потужною. «Коли Ісус вийде з гробу, то там не буде курчаток і великодніх кроликів», – сказав він. – «В нашій країні часом говорять про «радісного Ісуса», про «Церкву Ісуса з фітнес-клубу». Це буде щось зовсім інакше», інформує Deon.pl.

Джеймс Кевізел приїхав до Польщі на запрошення «Лицарів Колумба», продюсерів фільму «Визволення континенту: Іван Павло ІІ і падіння комунізму», прем’єра якого відбулась 2 квітня на телеканалі TVP1. В цьому документальному фільмі актор є оповідачем. Фільм отримав дві нагороди «Emmy».

***

Джеймс Кевізел народився в 1968 році В Маунт-Вернон, штат Вашингтон, США. У своїх інтерв’ю він розповідає про віру, про своє навернення і про те, що означає бути християнином в теперішні часи. Разом з дружиною вони усиновили двох малих дітей з раком мозку.