Американська журналістка висміяла віце-президента США, назвавши його християнську віру «психічною хворобою»
  • Чтв, 22/02/2018 - 20:58

Провідний американський телеканал «ABC News» отримав понад 25 тисяч скарг після того, як в одному із шоу ведуча Джой Вегар висміяла віце-президента країни Майка Пенса через його християнську віру.

Як інформує LifeSiteNews, у вівторок, 13 лютого, Джой Бегар на національному телебаченні висміяла віру віце-президента, називаючи її «психічною хворобою», яка полягає в тому, щоб слухати Бога. «Одна справа говорити до Ісуса, але коли Ісус говорить до тебе… Чути голоси в своїй голові… це називається психічною хворобою», - посміхаючись сказала вона в бесіді з іншими учасниками телепередачі.

Наступного дня похмурий віце-президент відповів на цей напад на християнську молитву, стримано назвавши його «неправильним».

Пізніше 75-річна Бегар почала пояснювати, що вона просто «пожартувала».

Після такого випадку глядачі «ABC News» закидали канал скаргами. Станом на ранок понеділка їх було 25 363.

Як зазначив Френклін Грем, один із лідерів протестантів, коментарі Бегар повинні насторожувати і водночас ображають громадян.

Місцеві християнські активісти вважають коментарі ведучої неприйнятними та образливими для християн. Вони вимагають від телеканалу публічного вибачення в прямому ефірі.