Американські єзуїтський університет підтримав одностатеві «шлюби»?
  • Птн, 03/07/2015 - 12:53

У той час, коли американські єпископи протестують проти рішення Верховного суду США про легалізацію одностатевих «подруж» на усій території країни, обороняючи вчення Католицької Церкви, один американський єзуїтський університет вирішив публічно відсвяткувати це рішення Верховного суду. Про це повідомляє портал LifeSiteNews.

Єзуїтський католицький університет у Сан-Франциско, через свої офіційні профілі у Фейсбуці та Твіттері привітав рішення Верховного суду розповсюдити легалізацію одностатевих «подруж» на всю територію країни. У цей спосіб Університет увійшов у прямий конфлікт зі своєю католицькою ідентичністю та місією.

Головний директор цього Університету з питань зв’язків із ЗМІ Енн-Мері Девайн офіційно повідомила, що Університет не давав офіційної заяви стосовно рішення Верховного суду США про загальнонаціональну легалізацію одностатевих «шлюбів», але не заперечила автентичності повідомлень про підтримку Університетом цього рішення Верховного суду на офіційних профілях Університету.

Така позиція єзуїтського університету різко контрастує з позицією Єпископської конференції США.