Американські педіатри заперечили гендерну ідеологію
  • Птн, 19/08/2016 - 19:19

Вчені з Американського коледжу педіатрів (American College of Pediatricians) дослідили, що ментальні порушення гендерної ідентичності, не є вродженими і не мають ніякого зв'язку з тілом людини, повідомляє wiara.pl.

Результати цього дослідження суперечать основним положенням гендерної ідеології і вказують на ризики, до яких може призвести її просування серед неповнолітніх.

Американські вчені покликаються на найбільше на сьогоднішній день дослідження серед транссексуалів із однояйцевих близнюків. Виявилося, що тільки в кожному п'ятому випадку розлад статевої ідентичності відбувається в обох близнюків. Таким чином, не можна сказати, що маємо справу із вродженими тенденціями, оскільки в цьому випадку, обидві людини мають однакове ДНК і такі ж обставин пренатального розвитку.

Крім того, як показали інші дослідження, розлади статевої ідентичності зустрічаються набагато рідше, якщо дитину не заохочували «перевтілюватись» у протилежну стать. Виявляється, що власне це є головною причиною розладів та стимулом до відкритості на зміну статі і експериментів з її змінами.

Після сеансів терапії із дітьми, які мають розлади статевої ідентичності Американські педіатри називають основні причини цих розладів. Вони вказують, що значний вплив на розвиток і затримання таких проблем мають соціальні чинники, сімейні психопатології, і тиск з боку панівної тенденції та соціальних медіа.

Цікаво відзначити, що результати дослідження Американського коледжу педіатрів збіглися з дуже критичними словами Папи відносно гендерної ідеології. Хоча Папа Франциск говорив про це в Кракові під час зустрічі з єпископами, його слова викликали широкий резонанс в Сполучених Штатах. ЛГБТ-спільнота не приховувала своєї злості та огірчення.

Проте, звіт Американських педіатрів довів, що турбота Папи про благополуччя дітей, які проходять ідеологічну колонізацію, має вагомі підтвердження в наукових дослідженнях.