Американський президент: Справжній дух Різдва не в тому що ми маємо, а те що ми є дітьми Божими
  • Суб, 02/12/2017 - 16:28

Відкриваючи національну Різдвяну ялинку у Вашингтоні, президент США Дональд Трамп побажав Америці й усьому світу щасливого Різдва, це в перше за багато рокі американський президент вітає не з незрозумілими зимовими святами, а з Різдвом.

Звертаючись до народу Дональд Трамп наголосив, що справжній дух Різдва не полягає у тому, що ми маємо, а в усвідомленні того, що ми є дітьми Божими. І саме це, на думку очільника Сполучених Штатів є справжнім джерелом різдвяної радості, повідомляє LifeSite.

«Для християн», - сказав американський президент – «цей святковий період – це святкування народження нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа... і найбільшим даром для усіх є любов Божа до всього людства. Незалежно від наших переконань, ми знаємо, що Різдво Ісуса Христа й історія Його життя назавжди змінили хід людської історії. Навряд чи є хоч один аспект нашого теперішнього життя, якого не торкнулася ця подія: мистецтво, музика, культура, право наша поваго людської гідності в усьому світі.».

«Сьогодні я особливо дякую американським сім’ям», - сказав Дональд Трамп – «Саме в часі Різдва ми, частіше як будь-коли, пригадуємо собі, що саме сім’я є основою американського життя. Отож цього Різдва ми просимо Бога про благословення для наших сімей, для нашої нації. Ми молимось, щоб наша країна була місцем де кожна дитина має дім, наповнений любов’ю…».

«Бог хай благословить вас і нехай Бог благословить Сполучені Штати Америки. Дуже дякую. Веселих всім свят. Щасливого Різдва. Щасливого Нового року. Дякую.» - завершив свою промову американський президент.