Андреа Бочеллі з дитячим хором з Гаїті заспівав на аудієнції Папи
  • Чтв, 03/08/2017 - 19:14

В середу, 2 серпня, на завершення загальної аудієнції з Папою Франциском, для Святішого Отця та присутніх у залі Папи Павла VI заспівав відомий італійський тенор Андреа Бочеллі разом із хором 60-ти дітей із найбідніших районів Гаїті.

Хор під назвою «Голоси Гаїті» заспівав з відомим тенором три пісні, включаючи «Amazing Grace» та «Ave Maria».

Цей виступ відбувся у рамках двотижневого європейського туру дитячого хору, що складається з дітей віком 9-15 років, які походять з найбідніших куточків Порт-о-Пренс. Ці діти проживають в районах, де немає доступу до води та каналізації.

В рамках цього проекту, що триває від січня 2016 року, діти беруть участь у щотижневих репетиціях по суботах, що включають сніданок, обід та час для ігор, поза уроками вокалу та репетиціями пісень. На репетиції їх привозять спеціальні автобуси, а також доставляють додому опісля.

У вересні минулого року хор «Голоси Гаїті» здійснив першу міжнародну подорож, виступаючи в Нью-Йорку, інформує CNA.

«Голоси Гаїті» - проект Фонду Андреа Бочеллі. Окрім хору, фонд проводить уроки музики в 30 школах за підтримки Фодну Св. Луки в Гаїті, допомагає в наданні освіти, продуктів харчування, медичної допомоги тисячам дітей, а також воду і електропостачання у віддалені та бідні райони, сонячні батареї та бібліотеки.