Анонс нового "Католицького Вісника". Тема - "Церква і молодь"
  • Пон, 01/07/2013 - 11:19

Молодий – це скільки? Двадцять років? Двадцять п’ять? Тридцять? Що насправді означає гасло: "Молодь – наше майбутнє" і чи може це майбутнє сформуватися без старшого покоління? Що молодь шукає у Церкві та яку роль відіграє у її житті? Такі питання ставив "Католицький Вісник" в останньому перед відпусткою номері.

Світова криза, невпевненість у майбутньому, соціальне та економічне рабство – це далеко не повний список проблем, з якими сьогодні зустрічається молодь. Як виховати її стійкою до розчарувань та викликів сучасного світу? Про це говорив Папа Франциск на зустрічі із молоддю та вихователями єзуїтських колегій. Детальніше у рубриці Апостольські палаци.

Хто така молодь і що вона шукає в Церкві? Чи може Церква відповісти на її потреби? Синод єпископів з питань нової євангелізації не дарма зосередив увагу саме на ролі молоді в Церкві, – адже саме наявність молоді в різних церковних спільнотах свідчить про життєздатність цих спільнот, а тим самим – і про життєздатність всієї Церкви. Детальніше у рубриці Тема номера.

Що молодь шукає у паломництві і до чого воно спонукає відчайдухів, котрі на перший погляд надто легковажно міняють комфортний відпочинок та пішки вирушають у спеку, дощ, вітер до святих місць в усьому світі? Про це на сторінках "Католицького Вісника" розважає настоятель київських домініканців – отець Яцек Дудка ОР.

Також у номері на вас чекають традиційні рубрики З історії Церкви, Літургійна школа, Коментарі до недільних читань та актуальні новини Католицької Церкви в Україні.

--

Не задовольняйся поверхневим!

"Католицький Вісник" – часопис для тих, хто прагне більшого.

Передплату можна здійснити в будь-якому відділенні "Укрпошти".

Передплатний індекс: 01101.