АНОНС: Ювілейне паломництво до Фатіми
  • Пон, 13/02/2017 - 20:33

З нагоди у 100-річччя об’явлень Матері Божої Фатімі 2017 рік - проголошено в Україні Роком об’явлень Фатімської Божої Матері.

Обявлення Матері Божої у Фатімі несе у собі Послання Божої любові, духовний заклик до навернення, таємниці, які відкривають сенс історії спасіння світу і кожної людинни. Ми також чуємо заклик Матері Божої у Фатімських об’явленнях до молитви про мир в цілому світі.

В цей важкий час війни на Сході України, ми як ніхто, розуміємо, що Фатімські послання є дуже актуальним і близьким для кожного з нас.

100 років тому, на цьому місці у Фатімі, де маленькі пастушки пасли своїх овечок, з’являється Матір Божа. І саме до них, до цих маленьких, не грамотним дітей починає промовляти Мати Божа і просить їх про щось дуже важливе - закликає до співпраці людини з Богом для спасіння людського роду.

Перше прохання, з яким звернулася Матір Божа до цих дітей було запитання: чи хочете добровільно прийняти страждання, і пожертвувати іх для тих образ, які людство наносить Богові. Чи хочете Вашою молитвою і жертвою, Вашим покаянням і навернення врятувати грішні душі від пекла. І діти відповідають: "Так, хочемо"! Відповідь цих маленьких дітей показує нам, якщо ми будемо готові до покаяння, готові жертвувати власний біль, власні страждання, за навернення грішників, готовність бути з Богом в боротьбі проти зла, то ми будемо з Розарієм в руках, сильнішим від будь-якої зброї!

Закликаємо «прожити цю річницю», «пригадати про актуальність фатівського послання» та «заангажування у євангелізацію». Фатімське послання містить «пророчий знак» заклику до навернення і боротьби зі злом.  Паломницький центр Святого Христофора запрошує всіх вірних до ювілейних прощ у португальське містечко Фатіма. Запрошуємо до спільної зустрічі з Папою Римським Франциском,  який 12-13 травня 2017 року з сотнями тисяч вірних, буде молитися про навернення, мир в цілому світі  і також про мир в Україні.

Ювілейне паломництво до Санктуарію Матері Божої у Фатімі з паломницьким центром Святого Христофора з нагоди 100-річчя об’явлень, відбудеться з 06 по 20 травня 2017 р.Б.

Дане паломництво триватиме 15 днів. Ми відвідаємо: Львів – Марія Повч – Будапешт – Мілан – Ніцца – Барселона – Валенсія – Лісабон – Фатіма – Ов’єдо – Люрд – Рокамадур – Берн – Прага – Вадовіце – Львів.

Детальну програму паломництва можна переглянути на сайті

www.khrystofor.com,

а також отримати за телефонами (097) 87-42-398, (095) 141-07-42 або на Вашу електронну пошту.

Щиро запрошуємо на ювілейне паломництво до Санктуарію Матері Божої у Фатімі!!!