Апостольський нунцій в Україні передав Патріаршому Собору благословення Папи Франциска
  • Втр, 25/08/2015 - 14:10

Архиєпископ Томас Едвард Галліксон, Апостольський нунцій в Україні, передав Патріаршому Собору, який проходить в Івано-Франківську 25-27 серпня під назвою «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом», вітання та благословення від Святішого Отця Папи Франциска.

Привітання Апостольського нунція зачитав отець Петро Жук, ректор Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

«Як папський представник України, маю за честь і радість висловити і виразити від імені Його Святості Папи Франциска найкращі побажання повного успіху обговорень, запевняючи в благословенні Святішого Отця для цих зборів», - написав Апостольський нунцій.

Архиєпископ Томас подякував за запрошення, але сам він, на жаль, не приїхав. «Після того як я з великим зацікавленням прочитав програму на 25-27 серпня, то вирішив не приїжджати на Собор до Івано-Франківська, щоб не додавати організаційному комітету Собору додаткових турбот з прийому гостей», - жартома відзначив Апостольський нунцій.

«Виражаю також від власного імені побажання, щоб  ваші спільні роздуми на цю тему принесли щедрі плоди. З усім благословенням неба нехай завжди і всюди буде слава Ісуса Христа», - побажав представник Папи Франциска.