Апостольський роздавач милостині відвідав італійських сестер, що перебувають в ізоляції через зараження
  • Втр, 24/03/2020 - 12:34
Виявити близькість і приязнь Святішого Отця в момент випробування – з цією метою кардинал Краєвський відвідав дві спільноти черниць, в яких виявлено зараження коронавірусом.

У понеділок, 23 березня 2020 р., Апостольський роздавач милостині кардинал Конрад Краєвський відвідав Генеральний дім Згромадження Дочок святого Каміля в містечку Ґроттаферрата, що біля Риму, та дім Згромадження Сестер Ангельських святого Павла, розташований на периферії італійської столиці. Про це повідомляє Ватиканський прес-центр, зазначаючи, що від минулої п’ятниці дві спільноти перебувають в ізоляції, бо в багатьох сестер виявили зараження коронавірусом.

«Для того, аби виявити близькість і приязнь Святішого Отця в цей момент важкого випробування і труднощів, – читаємо в комюніке прес-центру, – кардинал Конрад Краєвський привіз їм у подарунок деякі продукти з Папської Вілли в Кастель Ґандольфо, такі як молоко і йогурти». Такі ж подарунки отримав дім для пристарілих ім. Івана XXIII, яким керує Асоціація Сестер Милосердя. Цей заклад, де було виявлено два випадки зараження коронавірусом серед медперсоналу, також перебуває в умовах строго карантину.