Архиєпископ Фултон Дж. Шін про «церкву» Антихриста
  • Втр, 24/05/2016 - 18:50

Антихриста не називатимуть Антихристом. Інакше він не буде мати послідовників. Він не буде одягатися в червоне , а ні не плюватиметься сіркою, ані не буде носити вила, ні махати хвостом, як Мефістофель з «Фауста». Фактично, вище сказане – це карикатура, яка багатьох переконала, що диявол не існує. А коли його ніхто не знає, то він отримує велику силу.

Бог об’явив себе: Я той що є, а диявол прагне об’явити себе: я той, кого нема.

В жодній книзі Святого Письма не знайдемо підтвердження популярного міфу про те, що диявол має на голові роги і вдягається тільки в червоне. Біблія описує нам диявола, як ангела, який впав з Неба, як «князя світу цього», чия місія відтягнути нас від Бога. Логіка, яку він пропонує проста: є тільки от цей світ, нема ні Неба, ні пекла, а якщо нема пекла, тоді нема ні гріха, а якщо нема ніякого гріха – нема Судді, якщо нема Судді – нема суду, а якщо нема суду, то добро можна оголосити злом, а зло – добром.

А понад усе Антихристи буде настільки подібний до Господа, що наш Господь каже, що може звабити навіть вибраних. І, направду, картинка дідька в книжках не зможе звабити вибраних. Тоді, як антихрист зможе отримати послідовників нової релігії?

Оскільки його релігія, очевидно, буде братством людей, але без Божого Батьківства, йому вдасться звабити і вибраних. Він створить антицеркву, яка буде мавпою правдивої Церкви, так як диявол є мавпою Бога.

Він візьме до уваги усі характеристики і особливості Церкви, але виверне їх і позбавить їх Божественного змісту. Це буде містичне тіло Антихриста, яке споводно виглядатиме, як Містичне Тіло Христове.

Архиєпископ Фултон Дж. Шін