Архиєпископ Мокшицький: «Підтримаймо наших захисників та їх родини»
  • Чтв, 12/05/2022 - 14:22

Звернення архієпископа Мечислава Мокшицького з приводу війни, що триває. Митрополит Львівський закликає не піддаватись панічним настроям, поширювати лише достовірну інформацію та підтримувати тих, хто найбільше цього потребує. Триваймо на молитві та ввіряємось заступництву Непорочного Серця Марії. 

Всечесні Отці та Богопосвячені Особи!

Улюблені Брати і Сестри!

Розпочався третій місяць повномасштабного військового вторгнення Російської Федерації в Україну. Паралельно з проведенням активних бойових дій тривають інформаційні операції агресора з метою сіяння панічних настроїв серед громадськості, а також підриву бойового духу військовослужбовців ЗС України. Прошу бути уважними та відповідальними у розповсюдженні недостовірних інформацій, які можуть підривати довіру до керівництва держави та ЗСУ серед наших вірних.

Нехай наша спільна ревна молитва про якнайшвидше припинення війни та запровадження миру, моральна підтримка наших захисників на передовій та їх родин, наша посильна допомога у пошуку та реалізації шляхів вирішення наявних проблем, в тому числі і в матеріально-технічному забезпеченні ЗСУ, а також турбота про сумлінний розподіл та передачу гуманітарної допомоги тим, які дійсно її потребують, буде нашим важливим вкладом у перемогу.

Нехай у цьому надихає і допомагає нам Непорочне Серце Марії, у заступництві якої ми покладаємо нашу надію!

Львів, 11 травня 2022 року

№ 130/2022

Архієпископ Мечислав Мокшицький

Львівський Римсько-Католицький Митрополит

Джерело: Католицький медіа-центр