Архиєрейська Божественна Літургія з нагоди річниці відкриття Військового храму Стрітення Господнього та поминальна молитва за полеглих воїнів-афганців
  • Втр, 13/02/2018 - 15:03

15 лютого о 10.00 год. з нагоди річниці відкриття Військового (афганського) храму Стрітення Господнього ЛА УГКЦ (м. Львів, вул. Клепарівська, 30а) там відбудеться Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить Високопреосвященніший владика Ігор – архиєпископ та митрополит Львівський. Після богослужіння відбудеться поминальна молитва за воїнів-афганців та полеглих за волю України.

Нагадаємо, що храм споруджено з ініціативи ветеранів Афганістану Львівщини поруч із пам’ятником полеглим воїнам у війні в Афганістані (1979-1989 рр.) в пам’ять про бійців, які загинули у вищезгаданій війні, під час Революції Гідності – Майдану, а також воїнів, що віддали своє життя в зоні конфлікту АТО на Сході України.

Фундаторами та доброчинцями храму є ветерани, мешканці Львова та Львівщини, підприємці. Значну частину коштів для спорудження було виділено із фондів Центру Військового Капеланства УГКЦ.

Ласкаво запрошуємо ветеранів Афганістану, учасників АТО, військовослужбовців із сім’ями, курсантів та усіх вірян взяти участь у цій молитві!