Батьки хорватських школярів продовжують боротьбу проти ліберального тоталітаризму
  • Птн, 30/08/2013 - 16:35

Ліберальна влада Хорватії не відмовляється від своїх спроб запровадити гіперліберальне статеве виховання в хорватських школах, не дивлячись на рішення Конституційного суду країни. Напередодні початку нового навчального року, Міністерство освіти, науки і спорту Хорватії оголосило, що знову запроваджує сексуальне виховання в гіперліберальній формі в школах країни як обов’язковий предмет.

На думку противників запровадження, нова програма запроваджена є лише косметично відретушована стара, заборонена Конституційним судом. Хорватські батьки і надалі продовжуватимуть свою боротьбу за право виховувати дітей згідно з власним світоглядом. Про це йдеться заяві Товариства «Vigilare».

Товариство звертає увагу, що і цього разу Міністерство освіти, науки та спорту не тільки не дотрималося форм демократичних процедур з цього питання, але також і змісту демократії, як такої. Спонукане такою поведінкою ліберальної влади, Товариство «Vigilare» оголосило про початок нової акції боротьби за право на виховання дітей згідно з власним світоглядом та права на свободу совісті.