БФ «Карітас-Київ» став переможцем конкурсу благодійників
  • Чтв, 22/03/2018 - 11:15

20 березня 2018 року, відбулася церемонія нагородження переможців та лауреатів 11-го  Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017». БФ «Карітас-Київ» став переможцем у номінації «Благодійність в соціальній сфері» та нагороджений «Янголом Добра».

Провели нагородження у рамках регіонального Національного конкурсу «Благодійна Київщина – 2017», який багато років поспіль проводить Асоціація Благодійників України. Захід провели в концерт-холі «Оазис». Відтак, кращі благодійники, меценати та волонтери отримали нагороди.

Зазначимо, що для участі у конкурсі було подано більше тисячі заявок. Серед них нагороди «Янголи Добра» отримали 9 переможців з різних номінацій; благодійність бізнесу, благодійність в охороні здоров’я, благодійність в культурі та мистецтві, благодійність у захисті України, молодіжна та дитяча благодійність, благодійна акція. Окрім цього, більше 30 претендентів стали лауреатами конкурсу «Благодійна Київщина – 2017», за що їх було нагороджено почесними дипломами.

Під час отримання високої нагороди о. Роман Сиротич, директор БФ “Карітас-Київ” подякував організаторам за визнання Благодійників. Рівно ж він відзначив важливість діяльності кожного учасника: «Щиро дякую за нагороду. Радий, що цей «Янгол добра» став відзнакою всього нашого колективу, тому хочу їм подякувати за самовіддану та виснажливу, але таку потрібну роботу на благо людей. Ця відзнака є працею сотень людей, які жертвували кошти, народжували й опрацьовували ідеї та вкладали щоденну свою працю в ім’я милосердної любові. Дякую усім добродіям, благодійникам, партнерам та волонтерам Карітас-Київ, бо це ваша нагорода. Вона належить саме вам. Водночас, запрошую до подальшої співпраці для поширення добра. Хай Бог допоможе нам спільно творити добро для людей», – зазначив о. Роман.

За матеріалами прес-служби БФ Карітас-Київ