БФ «Карітас-Київ» взяв участь у фестивалі для дітей та молоді з функціональними обмеженнями
  • Суб, 12/11/2016 - 10:34

"БФ Карітас-Київ" взяв участь та надав допомогу для учасників фестивалю творчості «Повір у себе» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями. Фестиваль відбувся з нагоди Міжнародного дня інвалідів та був організований Центром соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді Дніпровського р-ну м. Києва.

Карітас вже другий рік поспіль долучається до організації солодкими подарунками та участю", - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ "Карітас-Київ". 

Учасники фестивалю, яких було майже 200, були дуже креативні, адже завдання були не такі й прості. Діти з вадами слуху, діти із синдромом Дауна - випробовували свої таланти у Конкурсній програмі за 9 творчими номінаціями у таких жанрах: вокально–хоровому, хореографічному, естрадно – інструментальному; виконавчого мистецтва (декламація жестова пісня), авторської поезії та прози, образотворчого, декоративно  - прикладного, аудіовізуального мистецтва. 

"Перше, що кидається в очі, це у вестибюлі школи-інтернату №18 організована виставка творчих доробок: декоративно-ужиткове мистецтво, вишивка, в’язання, образотворче мистецтво та багато інших надзвичайно цікавих, творчих, оригінальних, неповторних робіт, які пронизані світлом, вірою в добро, любов’ю до життя. Такий фестиваль нагадує нам, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед здорових співгромадян, саме цьому був присвячений концерт, який виявився по домашньому теплим та цікавим", - говорить координатор праці з дітьми та молоддю БФ "Карітас Київ". 

Прес-служба БФ "Карітас Київ"