Біблійний семінар у Брюховичах
  • Нед, 13/03/2016 - 12:40

Про Біблію як книгу віри йшла мова під час чергового біблійного семінару, який 12 березня відбувся у Теологічному Інституті ім. св. Йосифа Більчевського в Брюховичах.

Очолити св. Месу для його учасників організатори запросили Єпископа-помічника Леона Малого, а виголосити проповідь – о. проф. д-р габ. Томаша Єльонека з Папського Університету ім. Йоана Павла ІІ у Кракові, котрий також мав доповідь про істотне значення  історичного контексту  Божого одкровення.

Присутні мали можливість почути також виступи викладів цього університету о. д-р. габ.  Станіслава Вронки, д-р. Анни Марії Вайди, о. д-р. габ.  Богдана Зброї, о. д-р. габ.  Романа Сєроня, котрий є теж про. Люблінського Католицького Університету та читає лекції в Теологічному Інституті ім. св. Йосифа Більчевського, як і прелегенти о. д-р Яцек Кухарський та о.д-р Януш Янов’як.

Директор Теологічного Інституту ім. св. Йосипа Більчевського о. Яцек Уліяш подякував достойним доповідувачам, котрі в своїх виступах зробили акцент на святий Рік Божого Милосердя.