Більшість католицьких активістів і наділі підтримують Трампа
  • Втр, 11/10/2016 - 11:49

Попри заяви CatholicVote.org з вимогою до Дональда Трампа відступити з виборчих перегонів, частина католицьких активістів продовжує підтримувати Трампа навіть попри його образливі заяви на адресу жінок, повідомляє CNA.

Так Джозеф Селла, засновник Національного католицького молитовного сніданку назвав коментарі Трампа образливими і недостойними, але водночас заявив, що на даному етапі виборчих перегонів Дональд Трамп і Майк Пенс залишаються єдиними кандидатами, які дійсно здатні захистити життя і свободу віросповідання в США.

Марджорі Денненфелзер, президент «Susan B. Anthony List» наполягає на тому, що пори скандальні заяви Трампа, усі хто виступають на захист життя мають підтримати його на цих виборах.

Отець Френ Павоне, президент «Священики за життя», особисто. А не як президент організації, теж надав після скандалу підтримку Трампу. Отець Павоне вважає що висловлювання Трампа, зроблені ним у 2005 році, за які він вибачився не прийнятні, але в даній ситуації, коли існує реальність що президентом може стати про-абортний та про-ЛГБТ активіст – Гілларі Клінтон, варто підтримувати Трампа.

Член конгресу католик Шон Даффі, як батько п’яти дочок, висловив огиду стосовно коментарів Трампа, але заявив, що вимушений його підтримувати, щоб зробити усе можливе, щоб Клінтон не прийшла до влади.