Благодійна акція, флешмоб #РіздвянаСвічка
  • Птн, 23/12/2016 - 14:10

Година милосердя в підтримку дітей!

25 грудня 2016 року, 17:00-18:00

Київ, метро Палац Спорту, Спортивна пл.1, навпроти входу до Палацу Спорту                 

Акція #РіздвянаСвічка традиційно проходить в Україні протягом 14 років і покликана допомогти дітям з родин в кризових обставинах. У 2016 році з метою популяризації акції відбудеться свічковий флешмоб у 8 містах України: Львів, Коломия, Полтава, Хмельницький, Одеса, Маріуполь, Краматорськ та Київ.

Свічки декоруються руками неповносправної молоді – підопічних Львівського Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами при Карітасі Львів.

Благодійні пожертви отримані від реалізації свічок під час акції будуть спрямовані на допомогу дітям з малозабезпечених, неповних родин та сімей, що постраждали від воєнних дій - підопічних Карітасу Київ.

Сподіваємося на Вашу підтримку та сприяння у допомозі потребуючим дітям, поширенню інформації. Кожен, хто у Різдвяну ніч запалить нашу свічку, принесе вогник надії та добра у свою родину, а також зігріє серця дітей, які потребують нашої підтримки. Завдяки Вашій підтримці у їхнє непросте життя також прийде свято.

Під час акції ви зможете за благодійну пожертву придбати різдвяну свічку, насолодитися традиційними колядками у виконанні хору Парафії церкви св. Миколая Мир Лікійського на Аскольдовій Могилі та зробити цікаві фото в нашій святковій фотозоні.

Долучайтеся!

___________

Карітас України є членом конфедерації Caritas Internationalis – об’єднання понад 160 національних Карітасів, які допомагають щороку десяткам мільйонів потребуючих людей у майже 200 країнах світу. З часу заснування першого Карітасу у Німеччині у 1897 році і до сьогодні Карітас дослухається до людей у потребі і надає їм засоби, аби змінити їхнє життя на краще. Глибокі моральні і духовні принципи гідності, справедливості та солідарності лежать в основі діяльності Карітасу і сьогодні. Перші організації Карітасу в Україні з’явились у 1992 році. З того часу сотні тисяч потребуючих українців отримали матеріальну, соціальну, психологічну та юридичну допомогу. Майже 1000 працівників і волонтерів працюють на базі понад 20 регіональних організацій у 16 областях України.

Додаткова інформація:

Одарка Бордун,

Керівник відділу комунікації Карітасу України

Тел.: 067 77 90 798

E-mail: pr@caritas-ua.org