Благодійний вечір «Різдво на Cвятоюрській горі»
  • Втр, 10/01/2017 - 22:04

У Львівській Архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви вже четвертий рік поспіль, 9 січня 2017 року, до Митрополичих палат Святоюрської гори завітало багато гостей на спільне святкування Різдва.

Благодійний бенкет «Різдво на Cвятоюрській горі» – спільне святкування празника Різдва, для того щоб, творити майданчик для спілкування між Церквою та громадою міста, в атмосфері відкритості і довіри, формувати коло людей відкритих на добрі справи та відновити традиції єдності громади, закладених Праведним Митрополитом Андреєм Шептицьким.

Розпочався захід традиційно з привітання владики Венедикта та владика Володимир, вони розділили Різдвяну Просфору. Культурні діячі, державні службовці, церковні меценати, приятелі у святковій атмосфері, колядуючи, прославляли новонародженого Ісуса та, спілкуючись, планували втілення нових ідей для того, щоб формувати молоде покоління, реагувати на виклики сьогодення, об’єднуючи зусилля Церкви та громади міста.

Варто зазначити, що протягом усього вечора діяли тихий і відкритий благодійні аукціони, майстер-класи для дітей та лунала Лемківська коляда.