"Благословенна будь, мамо" - вистава з нагоди 285-ї річниці заснування Згромадження редемптористів
  • Втр, 14/11/2017 - 17:22

З нагоди 285-ї річниці заснування Згромадження редемптористів на парафії Матері Божої Неустанної Помочі в Івано-Франківську була представлена вистава "Благословенна будь, мамо", присвячена любові до матері та Пресвятої Богородиці блаженного священномученика Василія Величковського. Виступ відбувся 12 листопада 2017 р.

Розпочав святкування дитячий парафіяльний хор «Серденько», учасники якого співом висловили вдячність за те, що можуть належати до спільноти цієї парафії. Відтак парафіяльний хор «В руках Марії» дав початок виставі.  

Надзвичайна особа, людина дивовижноі сили духу і почуття гумору, приклад безмежної довіри до Матері Божоі Неустанноі Помочі, життя, позначене ідеалом посвяти материнської любові та молитви, незнищенне чудо нетлінності всього святого, відданого в опіку Богу та Марії. Це все - блаженний Василій Величковський, з особою якого актори дали можливість познайомитись глядачам.

Виставу під керівництвом п. Надії Дяченко поставили брати-кандидати, молодь зі спільноти «Агіос», учасники хору "В руках Марії", діти з хору "Серденько". Ведучими свята були Віктор і Оксана Желтоухови.