Блаженніший Святослав привітав новообраного Патріарха Антіохії та всього Сходу
  • Чтв, 20/12/2012 - 19:06

Предстоятель Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав Шевчук привітав новообраного Патріарха Антіохії та всього Сходу Йоганна Х ель Яадзигі, - повідомили у Канцелярії Верховного Архиєпископа УГКЦ.

 

«Ваше Блаженство, я з великою радістю сприйняв звістку про те, що Святіший Синод Антіохійської Православної Церкви, який зібрався в Баламандському монастирі, що на півночі Лівану, обрав Вас новим 158-м Патріархом Антіохії та всього Сходу. Господь довірив Вам свою паству в період, який є важким і драматичним для Вашого народу і для Вашої країни», – йдеться у привітальному листі Глави УГКЦ.

 

Блаженніший Святослав  повідомляє новообраного Патріарха Антіохійського, що вірні УГКЦ та їхні пастирі запевняють його у своїх молитвах і братерській підтримці.

 

«Нехай сам Господь буде для Вас джерелом свідчення, повного надії, щоб Ви провадили з мудрістю і батьківською любов’ю вірних Вашої Церкви, щоб подавали надію для всіх тих, хто спраглий миру та єдності в Христі», – мовиться у листі до Патріарха Антіохії та всього Сходу.

Департамент інформації УГКЦ