Блаженніший Любомир узяв участь у Всеукраїнській екуменічній молитві за сиріт
  • Пон, 10/11/2014 - 18:45

9 листопада Блаженніший Любомир (Гузар), Архиєпископ-емерит УГКЦ, узяв участь у Всеукраїнській екуменічній молитві за сиріт. Молитва відбулася на Михайлівській площі Києва за участю Президента України Петра Порошенка.

У цей день вірні всіх християнських конфесій України молитовно просили Бога про захист, благословення та щасливі родини для дітей-сиріт, а також про Божу ласку для тих, хто приймає та виховує їх у своїх сім’ях. У спільній молитві також взяли участь діти-сироти, голови українських Церков і релігійних організацій, уповноважені представники дипломатичних місій різних держав світу.

Блаженніший Любомир про сиріт:

 

По черзі присутні представники християнських конфесій звернулися з молитвою та словом до присутніх.

Дружина Президента від імені своєї родини подякувала всім, хто зібрався на Михайлівській площі в Києві та по всій Україні, щоб долучитися до молитви за щасливе майбутнє та повноцінні сім'ї для дітей: "Я низько вклоняюся всім, хто щоденно опікується долями дітей, які опинилися без батьківської турботи та любові".

Після спільної молитви дружина Президента  запустила в небо голуба, який є символом духу всиновлення, а діти відпустили у небо жовті та блакитні кульки.

Відео з архіву

Повідомив о. Андрій Нагірняк