Блаженніший Любомир зустрінеться з викладачами київських вишів
  • Втр, 19/03/2013 - 13:52

Як повідомили в Центрі академічного душпастирства Київської архиєпархії, 21 березня 2013 року в Київському міському будинку учителя відбудеться зустріч Блаженнішого Любомира (Гузара) з викладачами київських вишів на тему «Змінити світ вірою». Початок зустрічі о 17.00.

За словами організатора заходу, голови Центру академічного душпастирства Київської архиєпархії о. Володимира Мальчина, взяти участь у зустрічі можуть усі охочі викладачі київських вишів. Для цього достатньо попередньо зареєструватись, надіславши повідомлення на електронну скриньку: acadchaplaincykyiv@gmail.com.

«Цей захід  є гарною нагодою для викладачів вишів столиці поспілкуватися з Блаженнішим Любомиром, послухати його роздуми про віру і, таким чином, ввійти духовно оновленими в благодатний час посту», – говорить о. Володимир. Ця зустріч відбудеться в рамках святкування 80-річчя з дня народження та 55-ї річниці ієрейських свячень Блаженнішого Любомира, у рік, який в УГКЦ та всій Католицькій Церкві проголошений Роком віри.

Нагадаємо, що зустріч із Блаженнішим Любомиром відбудеться на завершення Всеукраїнської конференції про душпастирство у вишах «Капеланське служіння у вищих навчальних закладах. Комунікативний аспект», що пройде 21 березня 2013 року в Київському національному лінгвістичному університеті. Захід організовують Комісія у справах молоді УГКЦ та Центр академічного душпастирства Київської архиєпархії УГКЦ.

Департамент інформації УГКЦ