Блаженніший Святослав дякує усім за привітання з нагоди десятиліття його єпископської хіротонії
  • Втр, 09/04/2019 - 10:11

7 квітня 2019 року Блаженніший Святослав відсвяткував десятиліття своєї єпископської хіротонії. З цієї нагоди він отримав дуже багато привітань, а серед них від Папи Франциска, єпископів і духовенства УГКЦ, Президента України та Прем’єр-міністра України, інших представників державної влади, представників дипломатичного корпусу. «Чемність вимагала б за кожне з них окремо подякувати, але для цього немає ні достатньо часу, ані можливості», – констатує Глава УГКЦ.

Блаженніший Святослав просив нас помістити загальну подяку всім зичливим людям, які його привітали з ювілеєм. «Дозвольте мені подякувати багатьом добрим, зичливим людям, які звернулися до мене, щоб мене привітати. Особливо дякую всім тим, хто підтримував мене молитвою. Прошу і надалі молитися за мене. Усім вам сердечне спасибі. Я не маю нагоди всім вам подякувати особисто і безпосередньо, так як би цього хотів. Тому хочу принаймні в такий спосіб скласти вам подяку за вашу сердечність», – сказав Блаженніший Святослав.

Предстоятель УГКЦ, як вияв своєї вдячності, запевняє всіх про згадку в молитвах, «щоб милостивий Господь вас винагородив сторицею за вашу зичливість».