Блаженніший Святослав особисто та від імені Синоду Єпископів УГКЦ привітав Владику Йосифа (Міляна) з 60-ти річним ювілеєм
  • Срд, 06/07/2016 - 11:31

«У цей святковий день дякую Господеві за дар Вашого життя і за всі дари, якими Він так рясно Вас  наділив та які Ви щедро примножили впродовж свого жертовного  служіння Богові й Церкві», – йдеться в Патріаршій Грамоті, якою Глава УГКЦ Блаженніший Святослав особисто та від імені Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви привітав Єпископа Йосифа Міляна з ювілеєм 60-ти річчя з дня народження.

У своєму звернені Глава УГКЦ зокрема побажав, щоб Всевишній благословив Єпископа-ювіляра міцним здоров’ям і надалі засилав Йому свої дари: «Нехай благодать Святого Духа супроводжує Вас та допомагає Вам», – зазначено в грамоті.

Глава УГКЦ також зауважив: «Ваше життя повне пастирської посвяти й відданості справі проповідування Євангелія Господа нашого Ісуса Христа. Для отців і вірних Київської архиєпархії Ви стали добрим прикладом жертовного душпастиря. Постійне чування над будівництвом головної святині нашої Церкви – собору Воскресіння Христового в Києві; духовна опіка над парафіями, які перебувають на стадії формування сталих церковних структур; невтомне плекання у вірних любові до рідної культури – це лишень малий перелік того, що Ви робите і за що Господь уповні Вам віддячить. Тому саме Його прошу винагородити Вас за всі Ваші старання».

У закінчені Блаженніший Святослав наголосив: «За весь цей труд складаю вам сердечну подяку та висловлюю визнання і похвалу».