Блаженніший Святослав привітав владику Ігоря, Архиєпископа і Митрополита Львівського, із 65-річчям
  • Чтв, 03/08/2017 - 20:38

Особисто та від імені Синоду Єпископів УГКЦ складаю щирі вітання з нагоди Вашого дня народження. У цей день ми заносимо до престолу Всевишнього наші молитви, дякуючи Йому за те, що покликав Вас на дорогу служіння Церкві та рідному народові, обдаровуючи Вас безцінним даром – участю у Христовому священстві, а відтак – в єпископстві.

Такими словами привітав Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, владику Ігоря (Возьняка), Архиєпископа і Митрополита Львівського, із 65-річчям.

Предстоятель УГКЦ зазначив, що життя владики Ігоря повне пастирської жертовності, посвяти й відданості справі проповідування Євангелія Господа нашого Ісуса Христа. «Ваше служіння, яке розпочалося ще в підпіллі, щедро плодоносить численними плодами для Божої слави та добра нашої Церкви. Львівська архиєпархія втішається добрим пастирем, який гідними вчинками заслужив собі добру славу та щиру вдячність від усіх, кому служив протягом багатьох років», − наголосив Блаженніший Святослав.

За весь цей труд Глава УГКЦ від імені Синоду склав ювіляру сердечну подяку та висловив визнання. «Прийміть наші щирі вітання та побажання рясних Божих благословень, допомоги Святого Духа в усіх Ваших починаннях на славу Божу та для добра нашого народу. На многії і благії літа!» − написав на завершення у своїй Патріаршій грамоті Блаженніший Святослав.