Блаженніший Святослав привітав владику Йосифа Міляна з нагоди його 65-річчя
  • Втр, 06/07/2021 - 16:00

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав з нагоди 65-річчя владики Йосифа Міляна, яке він святкує 6 липня 2021 року, відзначив його Патріаршою грамотою.

 

«Бажаю особисто та від імені Синоду Єпископів Української Греко-Католицької Церкви щиро привітати вас із нагоди вашого славного ювілею. Святкування вашого 65-річчя є знаком великої Божої любові до отців і мирян Київської архиєпархії, яких ви вже понад десятиліття огортаєте своєю турботою і молитвою», – йдеться у тексті грамоти.

Глава Церкви зазначив: «Ваше життя повне пастирської посвяти й відданості справі проповідування Євангелія Господа нашого Ісуса Христа. У вашій особі, способі вашого архиєрейського служіння вірні нашої Київської архиєпархії, зокрема молодь, відкривають для себе любляче обличчя своєї Церкви, у якій вони зустрічають живого Христа».

Блаженніший Святослав відзначає, що завдяки владиці Йосифові Церква втішається розвитком наших парафій у лоні Київської архиєпархії, що увінчана прекрасною короною, символом єдності – собором Воскресіння Христового, будівничим якого він є.

«Прошу в нашого милосердного Господа винагородити вас за всі ваші старання та подати вам потрібні ласки», – мовиться у грамоті.