Блаженніший Святослав розпочав свій офіційний візит до Філадельфії (США)
  • Чтв, 09/05/2019 - 08:46

8 травня Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, розпочав свій офіційний візит до США. Його супроводжують о. Андрій Максимович, адміністратор Патріаршої курії УГКЦ, та о. Володимир Мальчин, керівник Відділу благодійних проектів Патріаршого економату.

У міжнародному аеропорту м. Ньюарк Главу УГКЦ зустрічали владика Андрій Рабій, Апостольський адміністратор Філадельфійської архиєпархії, та д-р Ірина Іванкович, голова Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» США (ТСС А).

Мета візиту Блаженнішого Святослава - участь в урочистостях з нагоди 45-ліття Товариства «Свята Софія» США, які відбуватимуться 11 травня в Українському освітньо-культурному центрі в Дженкінтаун. Головною подією святкування буде святковий бенкет, який відбудеться в суботу і розпочнеться о 18.00. Під час бенкету буде офіційно повідомлено про відновлення діяльності Патріаршого фонду. Цей фонд було відкрито у 1977 році з нагоди святкування 85-ліття з дня народження і 60-ліття священства Блаженнішого Йосифа.

У рамках візиту Глави УГКЦ до Філадельфії, у четвер, 9 травня, о 19.00 в Українському освітньо-культурному центрі у Філадельфії відбудеться презентація його книжки «Діялог лікує рани».

Глава УГКЦ перебуватиме у США до 13 травня