Блаженніший Святослав у Києві очолить Хресну ходу
  • Пон, 11/04/2016 - 16:32

24 квітня 2016 року, о 15:00, столицею України пройде Хресна хода під гаслом «Милосердя змінює світ». Очолить молитву Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.
 

Разом із Предстоятелем УГКЦ у Хресній ході візьмуть участь духовенство, семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії та вірні Київської архиєпархії. Запрошені до участі також представники різних Церков і релігійних організацій України.

Хресний хід супроводжуватимуть розважаннями та молитвою молодь церкви Святого Василія Великого та представники молодіжних християнських спільнот, які діють у Київській архиєпархії.

Маршрут Хресної ходи пролягатиме від храму Святого Василія Великого, що на Львівській площі, до Екуменічного храму на алеї Героїв Небесної сотні (вул. Інститутська). Віряни пройдуть центром столиці: вул. Велика Житомирська, Михайлівська площа, вул. Трьохсвятительська, Європейська площа, вул. Хрещатик та вул. Інститутська.

Долучитися до молитви матимуть змогу всі охочі. Особливим проханням Хресної ходи буде молитва за мир в Україні та всьому світі, адже «Милосердя змінює світ».