Блаженніший Святослав узяв участь у відкритті сесії новообраного парламенту
  • Птн, 28/11/2014 - 01:10

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав пришов на відкриття сесії Верховної Ради VIII скликання, "щоб просити Божого благословення для добрих справ". Про це він сказав журналістам у кулуарах парламенту.

"На мою думку, - зазначив Блаженніший Святослав, - з новим складом Верховної Ради Україна отримала новий шанс. Нам не можна його змарнувати. Бо якщо ми змарнуємо цей шанс, то наслідки можуть бути дуже погані... Ми просили Господа Бога, аби бути здатними цей дар якомога краще розвинути".

Крім того, на прохання журналістів Глава Церкви висловився щодо потреб людини в грошах (запитання стосувалося народних депутатів). "Не від того, скільки, хто що має, залежить життя людини, - сказав він. - Бо життя людині дає Господь Бог. Очевидно, що ми мусимо працювати, докладати зусиль до дарів, які нам дарує Господь. Але якщо ми вважаємо, що наше життя і наш добробут залежить від грошей, то глибоко помиляємося. Таких людей Святе Письмо називає безумцями. Сподіваюся, наші люди, зокрема депутати, будуть мудрими".