Блаженніший Святослав відвідав Харківщину
  • Птн, 07/04/2017 - 10:10

Блаженніший Святослав завітав на Харківщину. 6 квітня він прибув до Благодійного Фонду «Карітас Харків»,  де ознайомився з діяльністю проектів, робочим процесом фонду та поспілкувався з працівниками. Керівники проектів коротко розказали про кількісні та якісні результати діяльності. У свою чергу, Глава УГКЦ звернув увагу на важливість соціального служіння Церкви, а також подякував кожному працівникові БФ «Карітас Харків».

Опісля Блаженніший Святослав відвідав соціальний бізнес-простір від БФ «Карітас Харків», який створений для розвитку бізнесу внутрішньо переміщених осіб та місцевих жителів.

Після цього Глава УГКЦ разом з Екзархом Харківським владикою Василем (Тучапцем) завітали у Військово-медичний клінічний центр північного регіону (Харківський військовий госпіталь), де відвідали поранених воїнів АТО. Блаженіший Святослав поспілкувався з ними, побажавши одужання та здоров’я. На завершення, він подякував лікарям та медперсоналу за їхню роботу, поблагословив усіх та привітав з прийдешнім Великоднем.