Блаженніший Святослав зустрінеться зі студентами Львівської політехніки
  • Пон, 09/09/2013 - 12:10

У Львівській політехніці 10 вересня відбудеться зустріч студентів з главою УГКЦ, Блаженнішим Святославом з нагоди Року віри, повідомили в Міжнародному інституті освіти, культури та зв'язків з діаспорою, який організовує зустріч.

Зустріч розпочнеться об  11.00 в актовій зала гол. корпусу НУ «Львівська політехніка» (вул. С. Бандери, 12, ІІ поверх).

Особливо важливі такі зустрічі для студентства, яке вже мало нагоду зустрітися у прекрасній Актовій залі Львівської політехніки з Блаженнішим Любомиром та Його Святістю Філаретом. Приїзд Блаженнішого Святослава до Університету – це ще одна надзвичайна нагода зануритися у духовний простір нашого матеріального світу і як на терезах зважити для себе духовну і матеріальну вартість нашого життя.

Як зазначає Блаженніший Святослав: «Молодь – майбутнє нашої Церкви, яка має перейняти традицію віри своїх попередників. І лишень тоді, коли ця молодь у Христі Ісусі отримає відповіді на свої питання сьогодні, вона стане потужною християнською опорою і Церкві, і суспільству завтра».

«Слово Блаженнішого Святослава до молоді – безцінне. Адже тоді коли потрібно щодня самостійно йти вперед, молоді люди потребують знайти для себе відповіді на життєво важливі питання: що є дійсно вартісним, хто є незаперечним авторитетом, яку мету ставити перед собою, до чого прагнути, як не загубити себе, як поєднати для себе Віру і науку, яку вони прийшли здобувати, і як зрозуміти для себе слова патріарха Йосифа Сліпого, що це «два крила людського духу, яким людина може лучитися з Творцем». На ці та інші питання очікуємо відповідей», – зазначають організатори.

Джерело: ZAXID.NET