Блаженніший Святослав зустрівся із Міністром закордонних справ України
  • Нед, 08/03/2015 - 23:29

6 березня 2015 року Божого відбулася зустріч Блаженнішого Святослава, Глави Української Греко-Католицької Церкви, з Міністром закордонних справ України паном Павлом Клімкіним.

Під час зустрічі було обговорено питання, пов’язані з діяльністю УГКЦ на міжнародному рівні та можливості співпраці між Державою і Церквою задля спільного свідчення правди перед світовим співтовариством.

Блаженніший Святослав висловив вдячність Міністерству закордонних справ України та особисто панові Міністрові за високу професійність у відстоюванні інтересів нашої Держави у теперішній складній для України ситуації та запевнив про всебічну підтримку, в тому числі й молитвою. Він також розповів про діяльність церковних структур нашої Церкви в країнах поселень українців та охарактеризував їх потенційні можливості в діяльності на користь консолідації українства задля відродження і розвитку Батьківщини.

В розмові було позитивно оцінено діяльність Української Греко-Католицької Церкви на міжнародному рівні, правдиве свідчення про події в Україні та погоджено продовжувати таку співпрацю задля узгодження позицій й опрацювання планів подальших дій спрямованих на користь нашої Держави.