Блаженніший Святослав зустрівся із молоддю провінції Місіонес, Аргентина
  • Суб, 25/03/2017 - 10:32

24 березня в приміщенні монастиря сестер-монахинь Чину Святого Василія Великого міста Посадас, Місіонес, відбулася відео-конференція Блаженнішого Святослава з молоддю українських парафій провінції Місіонес, Аргентина.

За словами Блаженнішого Святослава ця зустріч з молоддю була можливістю персональної зустрічі та моментом коли ми зростаємо в єдності.

Під час відео-конференції молоді люди зібрані в залі та за посередництвом інтернету могли задати різного роду запитання Блаженнішому Святославу, як наприклад, чого очікує наша Церква від української молоді в Аргентині, які завдання-місію мають молоді люди, які належать до української єпархії в Аргентині.

Блаженніший побажав зібраним молодим людям, щоби вони були завжди віруючими, не втрачали віри в Бога, свідчили свою віру кожного дня своїми ділами, своїм життям. “Дайте можливість Богові бути частиною вашого особистого життя”, - сказав Глава УГКЦ. “Бог є Всемогутній, але цей самий Бог часом не може зробити нічого, коли людина Його відкидує. Але коли Бог знаходить серце відкрите і розкаяне, тоді Він має можливість зробити чудо”, - продовжив Блаженніший.

“Не бійтеся представляти молодь візантійського обряду Української Греко-Католицької Церкви в Аргентині, будьте привабливими своїм духовним і церковним життям, своєю вірою в Бога і любовю до Церкви, до парафії, до ближнього”, - додав на завершення Глава УГКЦ.

Прес-служба Єпархії Покрова Пресвятої Богородиці