Блаженніший Святослав зустрівся зі священиками та богопосвяченими особами провінцій Місіонес та Чако (Аргентина)
  • Суб, 25/03/2017 - 10:14

24 березня в храмі святого Володимира міста Посадас, провінція Місіонес, Аргентина, відбулася зустріч Блаженнішого Святослава зі священиками та богопосвяченими особами, які здійснюють своє служіння на українських парафіях в провінціях Місіонес та Чако і в Республіці Парагвай.

Зокрема, на зустріч прибули сестри василіянки, сестри служебниці, катехитки Серця Христового, отці василіяни та єпархійні священики.

На початку зустрічі Блаженніший подякував всім за жертовну працю, яку всі виконують для добра і єдності церкви та єпархії. Відтак Глава і Отець УГКЦ наголосив на трьох важливих аспектах: еклезіології, житті української єпархії в Аргентині та короткому розважанні зі Святого Письма.

Блаженніший Святослав між іншим наголосив на тому, що Церква Христова у візантійській традиції – це є діло Святого Духа. Тому нашим пасторальним завданням завжди є поширення дарів Святого Духа. “Наше служіння – це є служіння для єдності Церкви. Тому будьте апостолами єдності”, - сказав Глава УГКЦ.

На завершення Блаженніший побажав, щоби Єпархія Покрови Пресвятої Богородиці в Аргентині була завжди відкритою, тою яка євангелізує, поширює дари Святого Духа, тою яка лікує рани і є поруч з вірними.

Прес-служба Єпархії Покрова Пресвятої Богородиці