Близько 10 тисяч молоді взяли участь у в аудіо-записі Біблії
  • Пон, 31/07/2017 - 12:10

Приблизно 10 тисяч молодих осіб, що зібрались в «Tauron Arenа» у Кракові з нагоди першої річниці Всесвітніх Днів молоді, взяли участь у аудіо-записі фрагменту тексту до Аудіо Біблії. Учасники урочистих заходів хором виголосили два речення зі Старого Завіту: «Нехай живе цар» з 2 Книги хронік та «Господь – мій Бог» з Книги Захарії, які були записані і увійдуть до аудіо-книги.

До співучасті в записі польськомовної Біблії молодь запросив ініціатор і автор проекту Кшиштоф Чечот. Праця над записом Аудіо Біблії, що є найбільшим проектом такого типу в Європі, триває ще від 2015 року, і до неї долучились відомі польські актори, примас Польщі Архиєпископ Войцех Полак, а також головний рабин Польщі Міхаель Щідріх.

На даний момент в рамках проекту «Аудіо Біблія» вже готово близько 50 годин запису, в якому взяло участь понад 400 акторів і аматорів. За задумом авторів проекту, загальна тривалість запису має становити близько 110 годин. Завершення проекту заплановане на грудень цього року, інформує wiara.pl.