Близько сотні родин взяли участь у «Форумі сімей»
  • Втр, 20/05/2014 - 13:19

18 травня 2014 р.  у Львові відбувся  «Форум сімей». Організатори заходу: Комісія Львівської архиєпархії у справах родини та «Рух християнських сімей».

Форум розпочався Божественною Літургією. Після молитви учасників запросили до святкового столу, відтак розпочали загальну зустріч.

Перед форумчанами виступив голова  Комісії УКГЦ у справах родини о. Богдан Тимчишин, о. Тарас Фітьо, голова Комісії у справах родини Львівської архиєпархії,  голова Руху християнських сімей Роман Прокопів і його дружина Наталя. Також було представлено різні спільноти й організації, що працюють у цьому напрямку: «Рух християнських сімей», «Подружні зустрічі», рух «Світло життя: Домашня церква» та Консультаційний центр підтримки сім'ї. Після цього представлення були різні тематичні лекції, які підготували організатори.

Також додамо, що на форум з батьками завітали понад 100 дітей різного віку, з якими займалися аніматори. Діти робили різні творчі вироби своїми руками, бавилися, співали, малювали, переглядали мультфільми.
Як результат, учасники виявили бажання і надалі брати участь у сімейних спільнотах, щоб будувати свій шлюб згідно з Божим задумом та свідчити, що Христос живий у їхніх сімейних стосунках.

Фото: Ліля Гуцол

    Джерело: www.ugcc.lviv.ua